sunset

 

Seeking significant social impact by empowering people through dignified work and expression of self. Combining the pursuit of beauty in the developed world with the pursuit of freedom and independence in the developing world.

 

MIKÄ ON WERANNA'S?

 

Weranna's on hyvän mielen maahantuoja ja sisustusputiikki sinulle, joka rakastat kauniita asioita ja hankit mieluusti kotiisi esineitä, joista voi kertoa kysyjälle jotain muutakin kuin liikemerkin. Saatat olla myös sitä mieltä, että on vielä parempi, jos ostamalla tuotteen (oli se sitten hyödyke tai turhake) teet samalla jotain hyvää.

Varaston valikoima koostuu löytämistämme aarteista, joilla on kauneutensa lisäksi jotain kerrottavanaan. Hyllyille on kerätty eri liikemerkeiltä asioita, jotka ihastuttavat (tai itkettävätkin) tarinallaan – ja jotka toivottavasti liikuttavat sinuakin. Varastolla yritetään tehdä joka päivä jotain extra-hyvää, vaikka pientäkin. Kuka tietää, ehkä sinä olet tänään ostoksia tehdessäsi sen pienen, hyvän teon kohde!

 

Werannasin omistajakaksikko Maija ja Riikka ovat kierrelleet ja asuneet eri maailmankolkissa koko ikänsä. Molemmat ovat aina rakastaneet kauneutta ja varsinkin paikallisia käsitöitä, missä ikinä sitten ovatkin olleet. Heillä on ympäri maailmaa ystäviä ja yhteistyökumppaneita, joilta tulee säännöllisesti vinkkejä uusista ihanuuksista. Valikoiman tuotteet ovat reiluja ja kestäviä. Laadukkaita ja mutkattomia. Ihanuuksia, joiden valmistaminen auttaa ja ilahduttaa tekijäänsä yhtä paljon kuin saajaansa.

 

WERANNA'SIN ARVOT

 

Weranna'sissa arvostamme kaikkea käsintehtyä ja kunnioitamme luonnonmateriaaleja, varsinkin kierrätettyjä ja luonnosta kerättyjä. Vaadimme, että edustamamme tuotteet valmistetaan reilun kaupan periaatteiden mukaisesti, vaikka virallisia sertifikaatteja ei olisikaan saatavilla. Tuemme naisten asemaa ja työllistymistä joka puolella maailmaa. Vältämme väärintekemistä kaikissa muodoissa.

 

Vaadimme paljon sekä omien liikemerkkiemme alihankkijoilta että muilta toimittajiltamme. Varmistamme joko itse paikanpäällä vierailemalla, kansainvälisiin standardeihin ja/tai omistajien viralliseen ilmoitukseen luottaen että tuotteet on valmistettu arvojemme mukaisesti.

 

Varastolla pyrimme säästämään kaikessa turhassa, pakkausmateriaaleista lähtien. Näinpä kenenkään ei pidä ihmettelemän, jos varastolta saapuva paketti muistuttaa enemmän kierrätystaideteosta kuin postipakettia. Toimistomme on 90% paperiton, emmekä tulosta esitteitämme paperille. Ne löytyvät kaikki osoitteesta issuu.com/werannas.

 

EDUSTAMAMME LIIKEMERKIT

 

Omat liikemerkkimme, Kikoi ja Cottonhut, sekä muut edustamamme liikemerkit, kuten Kenana Knitters, Blockwallah, Annansilmät, Rice, Växbo Lin ja La Siesta, edustavat arvoja, jotka koemme omaksemme. Ne ovat yrityksiä, jotka teettävät tuotteensa valmiiksi asti maissa, joista perinteisesti on ostettu vain raaka-aine ja tuotteen jatkojalostus on tapahtunut muualla. Yrityksiä, jotka tukevat naisten työllistymistä ja yrittäjyyttä tai käyttävät ainoastaan kestäviä luonnonmateriaaleja tuotteissaan. Yrityksiä, jotka huolehtivat alihankkijoistaan ja työntekijöistään.

Varsinkin varaston hyllyistä tursuilevat uniikit, käsintehdyt tuotteet tuovat iloa jokaiseen työpäivään. Varastolla pyörivät tytöt eivät ole ihan varmoja, annetaanko heidän lähettää viimeisiä Kenana-lampaita tai vaaleanpunaisia Cottonhut-tossuja yhtään mihinkään, siihen malliin niitä hipaistaan joka kerta kun ohi kävellään.

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Weranna's on maahantuoja ja nettikauppa, joka markkinoi ja myy tuotteitaan jälleenmyyjien sekä www.werannas.com sivuston kautta. Sen omistaja on Kikoi Trading (FI25169486), Vuorikatu 3, 15110 Lahti. Yhteydenotot info(at)werannas.com

 

Mikä on Weranna's?