Maanantaina ja tiistaina meitä viihdytti Riikan ja Maijakaisan vierailu täällä Njorossa. Työpaja täyttyi nopeasti kaikenlaisista ideoista ja me haluttais tämmönen –huudahduksista.

Vaikka Markus ei päässytkään tällä kerralla mukaan, hänet korvattiin jättilampaalla. Lammas on tehty Werannasia varten, messukoristeeksi. Emme voineet olla nauramatta kun tajusimme, että istuessaan lelulammas näyttää aivan Markukselta, joten se sitten sai nimekseen Markus. Markus-lammas on nyt pakattuna ja odottaa matkaa kohti Suomea. Australialiaiset vieraat tistai-iltana olivat myös huvittuineita lampaan nähdessään.

Markus the Sheep was packed and it is soon on it’s way to Finland. Visitors form Australia on Tuesday night were also very much amused by it :)

Kuuden viikon aikana täällä on tarkoitus luoda kokonaan uusi mallisto tuotteita. Tulossa on kokonaan udesta materiaalista uudet designit – tietenkään vanhoja unohtamatta. Uusien materiaalien kanssa testailu on aina hauskaa, mutta kaikennäköisiä pieniä ongelmia saa aina aluksi ratkoa.

Onhan kenanaeurope Instagram-tunnus jo tuttu? Sieltä löytää lisää kuvia paikanpäältä täältä Njorosta.

Ensimmäinen täysi viikko takana Kenana Knitterseissä. Se täyttyi nopeasti kaikennäköisista tuotesuunnitteluun liittyvistä valinnoista, joita teimme Paddyn kanssa, “tehdään näin mutta muutetaan tätä ja tätä”.

Posted in News By

Salla Thure