Tämä viikonloppu oli vähän erilainen, Paddy oli ystävällinen ja otti minut mukaansa Nairobiin, pieneen ranskalaisen koulun järjestämään myyntitapahtumaan. Meillä kävi hyvä tuuri, sillä viimeaikoina Nairobissa on satanut paljon, mutta lauantaina ei satanaut yhtään. Sunnuntai meni rentoutuessa Naivasha-järvellä, vaikka nyt tyylikkäästi näytänkin pandalta, sillä pidin aurinkolaseja koko päivän auringonpaisteessa…

 

Torstaina meillä oli täällä neulontapähkinä purtavana. Opettelin itse patenttineuleen keskiviikkona, sillä torstaina minun oli määrä opettaa se Marylle. Mary on uskomattoman nopea neuloja, pikkuongelma tuli vain siitä, kun hän on vasenkätinen ja neuloo englantilaisittain, kun minä taas olen oikeakätinen ja neulon “mannermaisesti”. Aloitettiin siis siitä, että Mary opettaa minut neulomaan vasenkätisesti ja englantilaisittain, ja eikös se ollut hauskaa, ikäänkuin olisin yhtäkkiä menettänyt kaiken koordinaation käsistäni. Olin ehtinyt juuri sanoa Kaylle, että “patenttineule ei ole vaikea, Mary oppii sen viidessä minuutissa”, kun kaksi tuntia myöhemminkään minä en osaa neuloa sitä vasenkätisesti. Mary sen sijaan oppi sen, joten selvillä vesillä ollaan.

 

 

Torstaina töiden jälkeen lähdin lenkkeilemään, aloitin ihan yksin, mutta mennessäni Oliverin talon ohi mukaani tarttui 6 koiraa. Kun lenkki oli tehty ja ajattelin “palauttaa” koirat kotiinsa, yksi ei halunnut jäädä ja seurasi minua koko loppuillan. Se tuli suihkuun kanssani ja istui oveni takana kun söin. Sitten se seurasi minua Zoen ja Andrewn pizza-kekkereihin ja vielä saattoi minut illalla kotiin ennenkuin lähti kotiinsa. Myöhemmin kuulin, että sen omistajat ovat poissa kotoa, joten koiraparka kaipasi vain seuraa.

 

Kaksi viikkoani numeroina: 3 uuttaa mekkoa, 1 särkynyt pressopannu, 3 isoa kuppia Java Housen kahvia, 2 kadonnutta puikkoa, 6 uutta koirakaveria.

 

Muistuuko mieleen mikä Kikoi-tuote tulee Longonot-vuorelta?

 

Posted in News By

Salla Thure